Op zoek naar een verantwoord ontbijt of tussendoortje? Dan zijn havermout pannenkoeken de uitkomst! En ze zijn ook nog eiwitrijk en erg lekker!
In een handomdraai een lekkere en makkelijke maaltijd.

Voedingswaarden per stuk:
- 420 kcal
- 50 gr koolhydraten
- 17 gr eiwitten
- 17 gr vet
- 7 gr vezels
- 0 gr zout
Ingrediënten voor 4 pannenkoeken:
– 50 gram havermout
– 50 gram boekweitmeel
– 1 banaan
– 3 eieren
– Kokosolie
Bereidingstijd: 15 minuten bereiden
Benodigdheden:
– Beslagkom
– Vork
– Keukenweegschaal
– Spatel
– Bakpan
Zo maak je het de pannenkoeken:
– V0eg de havermout en de boekweitmeel toe in een beslagkom.
– Voeg hier 3 eieren aan toe.
– Meng dit beslag met een vork of garde en laat het 5 minuten rusten.
– Prak de banaan door het beslag heen.
– Doe wat kokosolie in de pan.
– Bak de pannenkoeken op middelmatig vuur.
Smakelijk!
Variatietip:
– Je kunt de pannenkoeken nog lekkerder maken door er honing of kokosrasp aan toe te voegen.
– Maak een grotere partij en vries dit in. Dit scheelt een hoop tijd!