Variatie in je voeding is erg belangrijk! Maar toch grijpen we snel naar de zelfde producten, logisch want je weet dat je dit lust en ook is het handig omdat je al precies weet wat je ermee gaat maken en hoe je het moet klaarmaken. Toch is het goed om af en toe variatie toe te passen. Daarom heb ik een keer voor een andere groente gekozen, namelijk de Chinese kool. Hieronder vind je een recept voor 4 personen. Erg lekker en makkelijk!!
Benodigdheden voor 4 personen
- 250 g eiernoodles
- 500 g kip
- 1 ui
- 1 Chinese kool
- 95 g boemboe bami goreng
- 100 ml halfvolle melk

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
Energie 565 kcal
Eiwit 42 g
koolhydraten 57 g
Vet 19 g
waarvan verzadigd 0 g
Bereiding:
- Kook de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd ondertussen de kip in blokjes en snipper de ui. Snijd de kool in dunne reepjes.
- Roerbak de kip 3 min. Voeg vervolgens de ui toe en bak 2 min. mee. Voeg daarna de boemboe toe en bak deze 1 min. mee. Voeg al roerend de melk toe en daarna de Chinese kool. Laat nog 5 min. stoven.
- Verdeel de noodles over kommen of borden en schep de kip en kool erover. Om het extra lekker te maken kun je nog twee eetlepels gebakken uitjes toevoegen!! Smakelijk eten!